Home / / D66 heeft kandidatenlijst voor Provinciale Staten rond

D66 heeft kandidatenlijst voor Provinciale Staten rond

Afgelopen weken hebben de leden van D66 Overijssel hun zegje kunnen doen over de volgorde van de kandidatenlijst voor de Provinciale Statenverkiezingen op 20 maart 2019. Drie kandidaten komen uit het Vechtdal: Praxedis Bouwman (nr. 16), Mirjam Dijsselhof (nr. 18) en Gerrit Hartholt (nr. 21).

“Als bestuur van D66 Vechtdal zijn wij erg trots dat drie van de kandidaten uit het Vechtdal komen. Wij steunen hun kandidatuur dan ook van harte”, laat afdelingsvoorzitter Willem van Wijngaarden weten. “Met directe invloed op provinciaal bestuur, al is het maar via een steunfractie, is het toch makkelijker om grote dingen gedaan te krijgen. Dit zal het Vechtdal erg veel goed doen.”

Lees ook

Sportclub Lemele laat rode lantaarn achter in Rijssen

RIJSSEN – Op de Koerbelt in Rijssen mocht sportclub Lemele de nare afdronk van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.