Home / / Concert Kamerkoor Pro Musica

Concert Kamerkoor Pro Musica

DEN HAM/NIJVERDAL – Kamerkoor Pro Musica geeft zaterdag 24 november een concert in Nijverdal.
Dit ensemble, opgericht in 2014, bestaat uit een enthousiaste groep zangers uit de regio noordoost Overijssel. De wekelijkse repetities worden gehouden in Den Ham. Het concert zal plaatsvinden in de sfeervolle en fraai klinkende St. Antonius van Padua te Nijverdal. De opzet van het programma, met als thema ‘Tijd en eeuwigheid’, is gelinkt aan de tijd van het jaar; in de maand november vindt respectievelijk aan het begin en het einde het gedenken van de gestorvenen plaats en de viering van ‘Eeuwigheidszondag’. In dit kader worden onder andere enkele motetten van J.S. Bach uitgevoerd, verder een ‘Te Deum’ van Händel en het – bij velen geliefde – ‘Gloria’ van Vivaldi, afgewisseld door enkele passende instrumentale composities van Händel.
Medewerkenden zijn Gerrit Hoving (orgel), Strijkkwartet Amarens (aangevuld met contrabas en blazers), Arjan van der Velde (counter-tenor), Erik Breukelman (bas) en Erika Lambers (sopraan). Dirigent is Rolf Drost.
Locatie is St. Antonius van Padua, Grotestraat 150, Nijverdal. Aanvang: 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij koorleden of te bestellen via promusica@outlook.com
15 euro in de voorverkoop, 17,50 euro aan de zaal, 5 euro jeugd tot en met 16 jaar.

Lees ook

Nieuw samenspel door Goed Goan en inwonerbetrokkenheid

Speerpunt van de raad in visie en beleid verwoord DALFSEN – De samenleving verandert en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.