Home / / Christmas Caroling

Christmas Caroling

NIEUWLEUSEN – Zangroep Out of the Blue organiseert zaterdag 15 december ‘Christmas Caroling Nieuwleusen’. Houd je van zingen en vind je het leuk om met een groep in één dag een aantal Engelse Christmas Carols in te studeren en uit te voeren? Dan is dit iets voor jou!

Onder de deskundige leiding van hun enthousiaste dirigent Marion Mulders, worden bekende en minder bekende Christmas Carols ingestudeerd.
Overdag wordt er geoefend in de zaal bij de Ontmoetingskerk en ’s avonds als slotstuk van de Kerstmarkt Sing-in is het resultaat te horen voor het publiek in de Grote Kerk, beide in Nieuwleusen. De repetities starten om 10.00 uur en duren tot ongeveer 16.00 uur. Het concert is om 20.00 uur in de Grote Kerk.
De kosten voor deze dag zijn 35 euro p.p. inclusief: digitale partituren, oefenbestanden, koffie/thee en drinken tijdens de lunch en een gezamenlijk buffet tussen repetitie en concert.
Het maximale aantal deelnemers voor deze dag is 70 zangers en zangeressen. Iedereen die van zingen houdt, kan meedoen, ook zonder koorervaring.
Het belooft een bijzondere en gezellige dag te worden. Kijk voor meer informatie en inschrijving op de website van Zanggroep Out of the Blue / Nieuwleusen.

www.blueonline.nl

Lees ook

Nieuwe kleding voor de veteranen van VV Hoonhorst

HOONHORST – Twee sponsoren hebben afgelopen weekend de handen ineen geslagen om de voetbalveteranen van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.