Home / Dalfsen Regio / christmas caroling in nieuwleusen

Op zaterdag 15 december organiseert zanggroep 'Out of the Blue' de Christmas Caroling in Nieuwleusen. Onder de deskundige leiding van dirigent Marion Mulders worden bekende en minder bekende Christmas Carols ingestudeerd. Overdag wordt er geoefend in de zaal van de Ontmoetingskerk. 's Avonds is het koor de afsluiting van de Kerstmarkt Sing-in. 

christmas caroling in nieuwleusen

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven om mee één dag mee te repeteren en op de planken te staan bij het concert. De repetities starten om 10.00 en duren tot 16.00. Het concert is om 20.00 in de Grote Kerk. De kosten zijn 35,- per persoon, inclusief oefenbestanden, koffie/thee, een lunch en een gezamenlijk buffet. In totaal kunnen zeventig zangers en zangeressen meedoen. Iedereen kan zich opgeven, ook als je geen koorervaring hebt. 

Kijk voor meer informatie op www.blueonline.nl. Op deze website is het ook mogelijk om je op te geven.

 

Lees ook

Online BoekStartCafé

OMMEN – De Bibliotheek Salland houdt op dinsdag 18 mei weer een online editie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.