charlotte haesen zingt frans in theater de stoomfabriek

Charlotte Haesen, geboren in Amsterdam, maar opgegroeid in Franstalig België, studeerde jazz-zang op het Amsterdams conservatorium en zong Franse chansons op de Noordermarkt. Samen met vier strijkers, waaronder altvioliste Odile Torenbeek, reist ze langs de Nederlandse theaters met een chansons-programma dat z’n gelijke niet kent.

Recensies zeggen soms meer dan duizend woorden. Bijvoorbeeld die van Mischa Spel in de NRC: ‘Charlotte Haesen zingt op buitengewoon indrukwekkende, dramatische, vrolijke, melancholieke, ontroerende wijze’ of deze, van Erik Voermans in het Parool: ‘Een fascinerende stem en glashelder Frans’. Indruk maakte de Amsterdamse en het strijkkwartet ook op het festival Wonderfeel in ‘s Graveland dat de boeken is ingegaan als een gemoedelijk zomerfeestje met een rijk aanbod. Van deze breed georiënteerde zangeres gaan we in de toekomst nog veel meer horen en zien.

Vooralsnog staat ze zondag 18 november in theater De Stoomfabriek. Aanvang: 20.00 uur.  Kaarten kosten 18,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.theaterdestoomfabriek.nl en bij Primera in de Prinsenstraat in Dalfsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.