Home / Dalfsen Regio / cabaretavond oll ommer

De Gemienschop van Oll Ommer houdt vrijdag 9 november haar jaarlijkse cabaretavond in de Kern in Ommen. Op deze avond, die begint om 20.00 uur, brengt cabaretgroep ‘Twee Recht Twee Averecht’ hun cabaretvoorstelling ‘Ongemak’.

cabaretavond oll ommer

Het kwartet, bestaande uit Julia, Alie, Lucina en Janet, neemt met een knipoog en een kwinkslag het leven van alle dag op de hak. Met de nodige dosis humor maken de dames, die al ruim dertig jaar in het vak zitten, het publiek deelgenoot van hun ongemakken. De toegang voor leden bedraagt 5 euro per persoon.

Bent u nog geen lid, maar wel geboren Ommer of Ommenaar, en twijfelt u nog om lid te worden, kom dan gerust naar deze avond en geef u alsnog op als lid van de Gemienschop van Oll Ommer. Voor 5 euro per persoon kunt ook u, onder het genot van een gratis kopje koffie of thee, genieten van een geweldig optreden van ‘Twee Recht, Twee Averecht’.

Lees ook

Schilderijen van Harry Soepenberg bij Heileuver

DALMSHOLTE – Bij Heileuvers Schilderijenhuis in Dalmsholte is tot eind februari een expositie te zien …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.