Home / / Burgemeester Hans Vroomen start Bakburen

Burgemeester Hans Vroomen start Bakburen

OMMEN – In het kader van Bakburen heeft burgemeester Hans Vroomen donderdag 8 november een taart overhandigd aan Hermien Klooster.

De burgemeester had zelf een heerlijke appeltaart gebakken. Bakburen is een initiatief waarbij een dorpsgenoot een taart bakt voor een andere dorpsgenoot. Een soort kettingbrief, maar dan met een taart. Bij het bakblik zit een boekje waarin een wens of boodschap geschreven kan worden voor de ontvanger. Hermien was aangenaam verrast dat de burgemeester bij haar op bezoek kwam om haar de taart te overhandigen. Samen hebben ze genoten van een stukje appeltaart, een kop koffie en een leuk gesprek.
Hermien zal nu aan de slag gaan om een taart te bakken en deze te brengen bij iemand die ze (nog) niet kent, iemand die een steuntje in de rug kan gebruiken of iemand die het leuk vindt om bezoek te ontvangen. Zo reist het bakblik heel Ommen door en brengt het mooie ontmoetingen tussen inwoners tot stand.

Wil jij ook een Bakburen starten in Ommen of in een van de kernen? Dat kan! Neem contact met WijZ welzijn Ommen, ommen@wijz.nu / 0529 – 71 2500 en bak mee!

Lees ook

Crossloop in plaats van de Bouwman Bissinghrun

OMMEN – In verband met de huidige coronasituatie, heeft de organisatie van de Bouwman Bissinghrun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.