Home / / Brink in Varsen zo goed als af

Brink in Varsen zo goed als af

OMMEN – De brink in Varsen nadert zijn voltooiing. Enkele leden van Plaatselijk Belang Varsen hebben zaterdag silhouetten van vleermuizen op de vleermuistoren gemonteerd. Achter in de maand wordt de brink, met de toren als centraal punt en blikvanger, beplant met hagen en boompjes. Daarmee is de brink in eerste instantie af en heeft het buurtschap een ontmoetingspunt, tevens bestemd voor wandelaars en fietsers die gedurende hun tocht even uit willen rusten of een boterhammetje willen nuttigen op een van de bankjes.
Verder hoopt PB Varsen nog wat geld te genereren vanuit de Rabobank Coöperatie Weken, omdat de brink nog wat kaal is en nog wel wat aankleding kan gebruiken. Bij dit initiatief kunnen leden van de bank hun stem uitbrengen op, en een bedrag verdelen over, acties die zich aangemeld hebben voor deze wedstrijd tussen aanhalingstekens.
De leden van plaatselijk belang willen graag klim- en klauterelementen van duurzame materialen plaatsen om het spelen, bewegen en ravotten voor kinderen aantrekkelijk te maken. Hoop en bedoeling is dat brink uitgroeit tot een centraal trefpunt voor jong en oud in de leefgemeenschap Varsen. Zie www.varsen.nl.

Lees ook

Integraal Huisvestigingsplan Primair Onderwijs

Toekomstbestendige onderwijsvoorzieningen voor basisonderwijs DALFSEN – Het college van burgemeester en wethouders en de schoolbesturen …

Home / Dalfsen Regio / brink in varsen zo goed als af

De brink in Varsen nadert zijn voltooiing. Enkele leden van Plaatselijk Belang Varsen hebben zaterdag silhouetten van vleermuizen op de vleermuistoren gemonteerd.

brink in varsen zo goed als af

Achter in de maand wordt de brink, met de toren als centraal punt en blikvanger, beplant met hagen en boompjes. Daarmee is de brink in eerste instantie af en heeft het buurtschap een ontmoetingspunt, tevens bestemd voor wandelaars en fietsers die gedurende hun tocht even uit willen rusten of een boterhammetje willen nuttigen op een van de bankjes.

Verder hoopt PB Varsen nog wat geld te genereren vanuit de Rabobank Coöperatie Weken, omdat de brink nog wat kaal is en nog wel wat aankleding kan gebruiken. Bij dit initiatief kunnen leden van de bank hun stem uitbrengen op, en een bedrag verdelen over, acties die zich aangemeld hebben voor deze wedstrijd tussen aanhalingstekens.

De leden van plaatselijk belang willen graag klim- en klauterelementen van duurzame materialen plaatsen om het spelen, bewegen en ravotten voor kinderen aantrekkelijk te maken. Hoop en bedoeling is dat brink uitgroeit tot een centraal trefpunt voor jong en oud in de leefgemeenschap Varsen. Zie ook www.varsen.nl.

Lees ook

Integraal Huisvestigingsplan Primair Onderwijs

Toekomstbestendige onderwijsvoorzieningen voor basisonderwijs DALFSEN – Het college van burgemeester en wethouders en de schoolbesturen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.