Home / / Bollenmand maken bij Groei&Bloei

Bollenmand maken bij Groei&Bloei

OMMEN – Nu al bezig met voorjaarsbloemen! Bij Groei&Bloei Ommen kun je op woensdag 28 november een bollenmand vullen. Vijf verschillende lagen met bollen. Op de bovenste laag komen bloeiende viooltjes om het aanzicht op te vrolijken. Er wordt gewerkt met een mooie stevige mand die je met gemak opnieuw kunt gebruiken.
Het laag voor laag vullen wordt ook wel etage- of lasagnebeplanting -genoemd. Met tips en aanwijzingen creëert ieder een mooie mand met zo’n 130 bollen. Voor meer informatie bezoek de website ommen.groei.nl of mail met lambertha58@gmail.com.

Lees ook

Inloopspreekuur D66

OMMEN – Op maandag 6 december zou de fractie van D66 Ommen weer een inloopspreekuur houden in de Carrousel. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.