Home / Dalfsen Regio / bollenmand maken bij groeiandbloei

Bij Groei&Bloei Ommen kun je op woensdag 28 november een bollenmand vullen. Vijf verschillende lagen met bollen. Op de bovenste laag komen bloeiende viooltjes om het aanzicht op te vrolijken. Er wordt gewerkt met een mooie stevige mand die je met gemak opnieuw kunt gebruiken.

bollenmand maken bij groeiandbloei

Het laag voor laag vullen wordt ook wel etage- of lasagnebeplanting -genoemd. Met tips en aanwijzingen creëeren de deelnemers een mooie mand met zo’n 130 bollen. Voor meer informatie bezoek www.ommen.groei.nl of mail met lambertha58@gmail.com.

Lees ook

Wet Voorkeursrecht gemeenten op gronden Dalfsen Noord

DALFSEN – Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen hebben op 30 maart 2021 besloten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.