Home / Dalfsen Regio / bingo in de olmen gaat niet door

De geplande bingo op donderdag 15 november in de Olmen in Nieuwleusen kan door omstandigheden niet doorgaan. De eerstvolgende keer dat er op donderdagavond wordt gespeeld is op donderdag 20 december tussen 19.30 en 21.30 uur. 

bingo in de olmen gaat niet door

Dhr. Vrieling (tel. 0529-481637) is contactpersoon van deze activiteit. Iedere derde donderdagavond van de maand, kunnen belangstellenden deelnemen aan de bingoavond. Er worden meerdere rondes gespeeld. De bingo wordt georganiseerd door Saam Welzijn. Iedereen is van harte welkom.

Lees ook

Integraal Huisvestigingsplan Primair Onderwijs

Toekomstbestendige onderwijsvoorzieningen voor basisonderwijs DALFSEN – Het college van burgemeester en wethouders en de schoolbesturen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.