Home / Dalfsen Regio / bijeenkomst over israel

De commissie Kerk & Israël van PKN Dedemsvaart organiseert donderdag 15 november een bijeenkomst. Spreker Arjen Lont is honorair consul voor Israël en probeert in die functie bruggen te bouwen tussen Israël en Nederland.  Iedereen die meer wil weten over dit onderwerp is 15 november welkom bij De Fontein in Dedemsvaart.

bijeenkomst over israel

Arjen Lont is sinds 2016 honorair consul voor Israël in de vier noordelijke provincies en actief geweest in de bouw. Hij probeert nu om bruggen te bouwen tussen Israël en Nederland.De bijeenkomst start om 19.30 uur bij De Fontein, Hoofdvaart 7 in Dedemsvaart. Inloop met koffie is vanaf 19.15 uur. De toegang is vrij en opgave is niet nodig, er wordt die avond wel een collecte gehouden voor de gemaakte kosten.

Lees ook

Nieuw samenspel door Goed Goan en inwonerbetrokkenheid

Speerpunt van de raad in visie en beleid verwoord DALFSEN – De samenleving verandert en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.