Home / Dalfsen Regio / biertafels pullen en lederhosen bij oktoberfest ozc

De eerste zaterdag van november begint een behoorlijke traditie te worden bij voetbalvereniging OZC in Ommen. Tafels en stoelen in de kantine worden vervangen door biertafels, de normale glazen door pullen en de zwarte broekjes en gele shirtjes door Lederhosen und Dirndl`s. 

biertafels pullen en lederhosen bij oktoberfest ozc

Onder muzikale aanvoering van Dj Resultat werd het feest rond 17.00 in gang gezet. Rond de klok van 18.00 werd de aandacht verlegd naar buiten waar een stoet met motoren het sportpark verwelkomde. Even werd er gedacht aan een invasie van beruchte motorclubs uit de buurt die het woord ‘leder’ hadden gelezen, maar niets bleek minder waar! Wederom OZC Dames 2 die met een verbluffende entree de show stal.

Vorig jaar onder politie escorte, dit jaar dus met medewerking van MC Route 66 uit Ommen. Binnen werden de dames ontvangen met luid applaus en kon het feest pas echt losbarsten. Als schuim op bier kwam het Flater pretorkest de sfeer nog even verhogen, waarna rond 22.00 uur de supportersvereniging van OZC de kantine leeg ruimde en het feest ten einde was.

Lees ook

Ook in Dalfsen waren de winkeliers de lockdown beu

DALFSEN – “Ondanks dat er al iets was uitgelekt, heb ik met enige spanning en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.