Home / / Bazar in de Wiekelaar

Bazar in de Wiekelaar

OUDLEUSEN – De Wiekelaar te Oudleusen bruist vrijdag 23 en zaterdag 24 november van de activiteiten. Het is weer tijd voor de traditionele bazar. De bazarcommissie heeft tal van gevarieerde spelletjes en attracties weten te regelen. Vrijdagavond om 20.30 uur wordt de bazar op een verrassende wijze geopend. De opbrengst zal gebruikt worden voor een schrob-zuigmachine, zodat de Wiekelaar ‘spik en span’ kan blijven.

Veel oude en nieuwe spelletjes worden opgesteld, zoals het schieten met een geluksbaan, een supergrote sjoelbak maar ook het bekende touwtje trekken. Er is een nieuw elektronisch en interactief reactiespel wat uitnodigt om mee te doen. Ook staat het ‘bierpul-schuifspel opgesteld en het is elke keer spannend wie zich dé bierpulschuiver van de avond mag noemen.
Een groot aantal vrijwilligers (van alle verenigingen die gebruik maken van De Wiekelaar) staat achter de stands en zijn actief in de zaal.
De hoofdprijs van de grote verloting is een half varken, beschikbaar gesteld door Johnny Hogenkamp. In de zaal is een boodschappenkar van Dirk, deze kun je winnen als je het bedrag van de kassabon raadt. Middels het rad van avontuur zijn talloze prijzen te winnen, waaronder vleesschotels, taarten, zelfgebakken ‘krentestoete’, levensmiddelenpakketten, een stoere traptractor van Mechanisatiebedrijf Mariënberg en veel fraaie interieurartikelen. Een gewilde prijs op de zaterdagavond is de bekende TFD vloer. In de ‘grote ronde’, op de zaterdagavond, staan veel mooie prijzen op het rad, die na afloop de deur uitgaan. De verse oliebollen uit eigen keuken zijn natuurlijk verkrijgbaar.

Op vrijdagavond start de bazar vanaf 20.30 uur, zaterdagmiddag is er de kinderbazar vanaf 14.30 uur tot 17.00 uur en op zaterdagavond vanaf 20.30 uur. Het wordt weer ouderwets gezellig in De Wiekelaar.

De commissie heeft alle sponsors en adverteerders van de bazar van De Wiekelaar uitgenodigd aanwezig te zijn op het jaarlijkse evenement. Daarnaast nodigt de commissie alle belangstellenden, gebruikers en dorpsgenoten uit het traditionele festijn te bezoeken.

Lees ook

Crossloop in plaats van de Bouwman Bissinghrun

OMMEN – In verband met de huidige coronasituatie, heeft de organisatie van de Bouwman Bissinghrun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.