Home / / Albert Heijn brengt verzamelalbum uit met historische foto’s van Dalfsen

Albert Heijn brengt verzamelalbum uit met historische foto’s van Dalfsen

DALFSEN – Klanten van Albert Heijn Dalfsen kunnen de komende weken historische foto’s van Dalfsen sparen voor een uniek verzamelalbum. Ondernemer Albert Huisjes overhandigde dinsdag 5 oktober het eerste exemplaar aan de voorzitter van de Historische Kring Dalfsen, Jan Sibelt.

De foto’s zijn onder andere afkomstig uit het omvangrijke archief van de Historische Kring Dalfsen. Er zijn 216 foto’s geselecteerd voor het verzamelalbum, dat in een oplage van tweeduizend stuks wordt uitgegeven. Het boek geeft een breed inzicht in de interessante Dalfser geschiedenis. De rode draad vormt de Overijsselse Vecht die zeer bepalend is geweest voor de geschiedenis van het dorp. Uiteraard is er ook aandacht voor de landgoederen, de middenstand en de uitbreidingen die het dorp vooral na de Tweede Wereldoorlog heeft gekend.

Klanten van Albert Heijn Dalfsen krijgen bij besteding van elke 10 euro aan boodschappen een mapje met vier foto’s die ze in het album kunnen plakken. Om ervoor te zorgen dat iedereen zijn of haar album compleet kan maken, geeft Albert Heijn Dalfsen bij bepaalde artikelen extra mapjes uit.

De actie loopt van 12 november tot en met 5 januari 2019. Het verzamelalbum is in samenwerking met Albert Heijn Dalfsen samengesteld door Dalfser grafisch ontwerper Paulien Tempelman van Paulien Design en oud-Dalfsenaar Erik-Jan Berends.

Lees ook

Crossloop in plaats van de Bouwman Bissinghrun

OMMEN – In verband met de huidige coronasituatie, heeft de organisatie van de Bouwman Bissinghrun …

Home / Dalfsen Regio / albert heijn brengt verzamelalbum uit met historische fotos van dalfsen

Klanten van Albert Heijn Dalfsen kunnen de komende weken historische foto’s van Dalfsen sparen voor een uniek verzamelalbum. Ondernemer Albert Huisjes overhandigde dinsdag 5 oktober het eerste exemplaar aan de voorzitter van de Historische Kring Dalfsen, Jan Sibbelt.

albert heijn brengt verzamelalbum uit met historische fotos van dalfsen

De foto’s zijn onder andere afkomstig uit het omvangrijke archief van de Historische Kring Dalfsen. Er zijn 216 foto’s geselecteerd voor het verzamelalbum, dat in een oplage van tweeduizend stuks wordt uitgegeven. Het boek geeft een breed inzicht in de interessante Dalfser geschiedenis. De rode draad vormt de Overijsselse Vecht die zeer bepalend is geweest voor de geschiedenis van het dorp. Uiteraard is er ook aandacht voor de landgoederen, de middenstand en de uitbreidingen die het dorp vooral na de Tweede Wereldoorlog heeft gekend.

Klanten van Albert Heijn Dalfsen krijgen bij besteding van elke 10 euro aan boodschappen een mapje met vier foto’s die ze in het album kunnen plakken. Om ervoor te zorgen dat iedereen zijn of haar album compleet kan maken, geeft Albert Heijn Dalfsen bij bepaalde artikelen extra mapjes uit.

De actie loopt van 12 november tot en met 5 januari 2019. Het verzamelalbum is in samenwerking met Albert Heijn Dalfsen samengesteld door Dalfser grafisch ontwerper Paulien Tempelman van Paulien Design en oud-Dalfsenaar Erik-Jan Berends.

Lees ook

Crossloop in plaats van de Bouwman Bissinghrun

OMMEN – In verband met de huidige coronasituatie, heeft de organisatie van de Bouwman Bissinghrun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.