Home / / Akousate themadienst in Grote Kerk Dalfsen

Akousate themadienst in Grote Kerk Dalfsen

DALFSEN – Interkerkelijk Gospelkoor Akousate houdt zondagavond 18 november een vernieuwende themadienst. De praisedienst van de Protestantse Gemeente Dalfsen begint om 19.00 uur. Sinds de introductie van de themadienst heeft Akousate deze meerdere keren in de regio gehouden. De organiserende gemeenten zijn enthousiast en dat geeft een stimulans aan het gospelkoor om door te gaan. Akousate neemt de aanwezigen mee in zang, woord en beeld. Wie komt kan actief deelnemen met samenzang. Het thema is ‘Wie ben ik?’ met als ondertitel ‘Mooi zoals je bent’. Met dit thema als leidraad zingt het Dalfser koor zowel Nederlands als Engelstalig repertoire. Naast het zingen worden met ondersteuning van beelden vertellingen gedaan. Uiteraard is iedereen welkom. De deuren van de Grote Kerk aan het Kerkplein staan open vanaf 18.30 uur.

Lees ook

Crossloop in plaats van de Bouwman Bissinghrun

OMMEN – In verband met de huidige coronasituatie, heeft de organisatie van de Bouwman Bissinghrun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.