Home / Dalfsen Regio / adventsviering in heilig hartkerk

In de Heilig Hartkerk in Lemelerveld wordt zaterdag 1 december om 19.00 uur een Adventsviering gehouden. De viering is voorbereid door leden van de Raad van Kerken Lemele/Lemelerveld: Herma Schepers, Ingeborg Hullegie, Marga KleinOvermeen en Jenneke van Doesburg. Voorganger is Marga Klein Overmeen, zang is van ConAmore. Er is kinderwoorddienst, de kinderen nemen hun kunstwerk mee naar huis.

adventsviering in heilig hartkerk

Lees ook

Ingezonden: De splinter en de balk

REGIO – Orthopedagoog drs. Gerard Bekker is in de pen geklommen naar aanleiding van het …

Home / / Adventsviering in Heilig Hartkerk

Adventsviering in Heilig Hartkerk

LEMELERVELD – In de Heilig Hartkerk in Lemelerveld wordt zaterdag 1 december om 19.00 uur een Adventsviering gehouden. De viering is voorbereid door leden van de Raad van Kerken Lemele/Lemelerveld: Herma Schepers, Ingeborg Hullegie, Marga KleinOvermeen en Jenneke van Doesburg. Voorganger is Marga Klein Overmeen, zang is van ConAmore. Er is kinderwoorddienst, de kinderen nemen hun kunstwerk mee naar huis.

Lees ook

Ingezonden: De splinter en de balk

REGIO – Orthopedagoog drs. Gerard Bekker is in de pen geklommen naar aanleiding van het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.