Home / Dalfsen Regio / adventsconcert looft den heer uit notter

Op maandag 17 december geeft de Christelijk Gemengde Zangvereniging Looft den Heer uit Notter, aangevuld met projectleden, een adventsconcert in de Gereformeerde Kerk in Ommen. Tussen alle verschillende concerten en zangavonden die in deze Adventstijd geboden worden, wil de organisatie graag samen met jong en oud zingen ter ere van 'Hem die op aarde is gekomen.'

adventsconcert looft den heer uit notter

Dit jaar wil men dat doen met veel bekende en traditionele Kerstliederen, die voor een deel verweven worden in het kerstoratorium “De belofte vervuld” van Jan Peter Teeuw. Het geheel belooft zo een avond te worden met prachtige liederen, waarvan de teksten vaak nieuw, maar toch vertrouwd zijn en die zo het wonder van Kerst willen doen ervaren.

Medewerkers zijn Jorrit Woudt (orgel), Kees de Bruin (piano) en Chloë Elsenaar (viool). De avond staat onder leiding van dirigent Jan Quintus Zwart. De avond begint om 20.00 uur. De toegang is vrij, maar er is wel een collecte. Kijk voor meer informatie op www.looftdenheer.nl.

Lees ook

Nieuw samenspel door Goed Goan en inwonerbetrokkenheid

Speerpunt van de raad in visie en beleid verwoord DALFSEN – De samenleving verandert en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.