adventsconcert looft den heer uit notter

Dit jaar wil men dat doen met veel bekende en traditionele Kerstliederen, die voor een deel verweven worden in het kerstoratorium “De belofte vervuld” van Jan Peter Teeuw. Het geheel belooft zo een avond te worden met prachtige liederen, waarvan de teksten vaak nieuw, maar toch vertrouwd zijn en die zo het wonder van Kerst willen doen ervaren.

Medewerkers zijn Jorrit Woudt (orgel), Kees de Bruin (piano) en Chloë Elsenaar (viool). De avond staat onder leiding van dirigent Jan Quintus Zwart. De avond begint om 20.00 uur. De toegang is vrij, maar er is wel een collecte. Kijk voor meer informatie op www.looftdenheer.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.