Home / /

Galerie Tom Lucassen organiseert Meet and greet glaskunstenares Marjan Witte

OMMEN – Galerie Tom Lucassen te Ommen houdt zondag 2 december tussen 14.00 en 17.00 uur een ‘meet and greet Marjan’. Sopraan Ingrid Kamphuis zingt toepasselijke liederen. Het programma wordt enkele keren herhaald.

Het atelier van Marjan heet Glaseiland omdat ze geboren en getogen is op Texel. De rust van het eiland, de duinen, het strand, de branding en zonsondergang zie je in haar glasobjecten terug. Ook in de kleuren is de inspiratie door Texel zichtbaar. In haar glaswerk voel je het strand, de zee en de rust. Behalve glasfusing schildert Marjan ook op glas met glaspoeder. Vooral dit laatste is heel bijzonder, erg moeilijk en zeer bewerkelijk. Marjan vertelt zondag hoe ze te werk gaat en wat de geheimen zijn achter haar werk.
Behalve schalen, vazen, glaspanelen en wandobjecten in de galerie is er ook buiten glaswerk te bewonderen in de galerietuin. Wil je een origineel Sint- of kerstgeschenk, dan mag je haar niet missen.
Sopraan Ingrid Kamphuis zingt tussendoor enkele licht klassieke stukken. Ingrid heeft onder andere enkele stukken uitgezocht, die passen bij de helderheid van glas, een Keltisch lied dat past bij de zee, Going Home over de morning star en May it be uit de Lord of the Rings. In dit laatste lied zingt Ingrid over natuurverschijnselen als nacht, licht en de sterren.
U bent van harte welkom aan de Prinses Julianastraat 10 in Ommen. De koffie / thee staat klaar. De toegang is gratis.

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.