Home / /

Staande ovatie voor Han Noten in theater De Stoomfabriek

DALFSEN – Wat hebben Freek de Jonge, Jacques Klöters, Nynke Laverman, Theo Nijland, Maartje van Weegen, Laus Steenbeke en Jan Siebelink met elkaar gemeen? Allemaal stonden ze in de voorstelling ‘Hier Dooft Niets’ van de Andersons over verwondering en opnieuw beginnen. Donderdagavond stonden de Andersons in Theater De Stoomfabriek in Dalfsen, met als bijzondere gast burgemeester Han Noten.

‘Hier Dooft Niets’ gaat over verwondering. Anna Ågren, Roel Dullaart, gitarist Thomas Bollen en Han Noten nam het publiek mee in een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost gaan ze de onverschilligheid te lijf. Zelfs de grootste pessimist zal een glimlach niet kunnen onderdrukken, want de Andersons bruisen, verstillen, ontroeren, passioneren en laten je niet meer los.

De rol van Han Noten, ook wel bekend als de ‘oosterling met zachte g’? Hij is bevlogen in alles wat hij doet, of het nu gaat om politiek, cultuur of zijn grote passie koken. Als rasechte Limburger bracht hij de ‘joie de vivre’ naar het oosten, naar Dalfsen.
Han Noten vertelt die avond over wat hem verwondert, inspireert en beweegt. “Deze ene keer in De Stoomfabriek kan ik doen wat ik wil en zeggen wat ik voel. Eigenlijk een grappige paradox: ik sta op een podium en voor het eerst in acht jaar niet als publiek persoon.

En dat ging hem prima af. Zingen dat kan Han Noten, samen met Dorothé.Onder het toeziend oog van zijn zoon kregen ze een staande ovatie van de vele Dalfsenaren die een geweldige avond hebben gehad in theater De Stoomfabriek.

Foto: Johan Bokma

Lees ook

Ook in Dalfsen waren de winkeliers de lockdown beu

DALFSEN – “Ondanks dat er al iets was uitgelekt, heb ik met enige spanning en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.