Home / /

DALFSEN – Aan de Hessenweg 91 in Dalfsen wordt zaterdagavond 24 november om 20.00 uur door ‘Songbirds of Passage’ de muziektheaterproductie’ Zoals verwacht loopt alles anders’ opgevoerd.

Songbirds of Passage bestaat uit Herman en Sietske & Anne en Arnan: twee stellen die sinds anderhalf jaar beide in een bus rondreizen door Europa. Een jaar geleden hebben ze elkaar ontmoet en sindsdien reizen en leven ze samen. Ze hebben gereisd door Spanje, Marokko en Portugal. Ze verdienen hun geld door muziek te maken op straat. Op het moment zijn ze in Nederland met een speciaal voor Nederland gemaakte voorstelling.
De inzichten die ze tijdens hun reis hebben verkregen hebben ze verwerkt in een speciaal voor Nederland gemaakte voorstelling. Ze nemen hun publiek mee op reis. ‘Zoals verwacht loopt alles anders’ is een persoonlijke voorstelling met humor, vrolijke zelfgeschreven liedjes, dans, authentieke reisbeelden en kwetsbare teksten. Zo willen ze mensen inspireren en uitdagen na te denken over het thema ‘vrijheid’.
Entree: vrije gift.

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.