Home / Dalfsen Regio / workshop vel en zaagtechnieken in dalfsen

workshop vel en zaagtechnieken in dalfsen

Een boom omzagen lijkt eenvoudig. Maar in praktijk valt dat vaak tegen. Hoe zorg je bijvoorbeeld dat het valt waar jij dat wilt? En wat is de beste zaagtechniek? Op deze vragen en meer krijgen deelnemers antwoord tijdens de ééndaagse workshop ‘Vel- en zaagtechnieken’. Naast een theoriegedeelte over veiligheid gaan ze onder begeleiding van een deskundige ook echt aan de slag. Zo kunnen ze het geleerde meteen in praktijk brengen.

De workshop is voor iedereen die in de natuur werkt en regelmatig of vaak een boom omzaagt en duurt van 9.00 tot 15.30 uur. De workshop kost voor vrijwilligers van Landschap Overijssel 40 euro en voor niet-vrijwilligers 75 euro. De dag is inclusief lunch en lesmateriaal. Aanmelden kan via www.kennisrijk.landschapoverijssel.nl.

Lees ook

Talentenhus organiseert Tikkie Takkie Voetbal

NIEUWLEUSEN – Op 21 en 28 mei biedt het Talentenhus in samenwerking met Dalfsen Beweegt, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.