Home / Dalfsen Regio / winter fair krijgt indoor ijsbaan

winter fair krijgt indoor ijsbaan

De veertiende editie van Winter Fair is op 9, 10 en 11 november in Evenementenhal Hardenberg.
Eerder deze maand maakte de organisatie al bekend dat Winter Fair na het succes van 2017 groeit van 3 naar 4 beurshallen. Nu laat organisator Annie Kolthof weten dat voor het eerst in veertien jaar de grens van 200 deelnemers is bereikt: “We zitten elk jaar rond de 160 deelnemers, maar door de knaller van vorig jaar is de belangstelling flink toegenomen. Vandaar de uitbreiding met een extra beurshal. Dat we nu ook mogen uitbreiden met een indoor ijsbaan past in het traject om Winter Fair door te laten groeien naar het grootste winterevenement in Noord- en Oost-Nederland.”

Het Goede Doel: Stichting Opkikker
De beursorganisator van Winter Fair – Eaysfairs Evenementenhal – zet zich tijdens het evenement in voor Stichting Opkikker. Met een eigen kraam zamelt de organisatie geld in om gezinnen met een ziek kind een positieve boost te geven. “Terwijl wij druk bezig zijn met het werk staat ondertussen de wereld van diverse langdurig zieke kinderen stil. Samen zijn we met een aantal collega’s het initiatief gestart om geld in te zamelen. Als team hopen we dit beursseizoen 5.000 euro binnen te halen middels donaties en activiteiten. Met het eindbedrag gaan we ons tijdens de Opkikkerdag inzetten als vrijwilliger, zodat we twintig gezinnen een onbezorgde en onvergetelijke dag kunnen bezorgen”, aldus Kolthof.

Openingstijden Winter Fair 2018
Winter Fair viert dit jaar haar veertiende editie in Evenementenhal Hardenberg. Vorig jaar trok Winter Fair een record aantal bezoekers van ruim 14.000. Dit jaar is Winter Fair op 9, 10 en 11 november te bezoeken van 11.00 tot 18.00 uur. De kaarten voor Winter Fair zijn zowel online als aan de kassa te koop. De entreeprijs voor volwassenen (vanaf 12 jaar) is 9 euro. Kinderen van 6 tot en met 11 jaar en 65-plussers betalen 5 euro voor een kaartje. De entree is gratis voor kinderen onder 6 jaar. Ook het parkeren is gratis. Meer informatie en kaartverkoop: www.winterfair-hardenberg.nl.

Lees ook

Ingezonden: De splinter en de balk

REGIO – Orthopedagoog drs. Gerard Bekker is in de pen geklommen naar aanleiding van het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.