Home / Dalfsen Regio / winter fair in hardenberg groeit van 3 naar 4 beurshallen

winter fair in hardenberg groeit van 3 naar 4 beurshallen

“De editie van vorig jaar overtrof al onze verwachtingen. We zijn na vorig jaar direct begonnen met de voorbereidingen op 2018. Welke onderdelen uit het concept waren echte publiekstrekkers en welke onderdelen vragen meer aandacht om goed weggezet te worden? Al die vragen zijn nu beantwoord in samenwerking met standhouders en bezoekers. Winter Fair wordt door veel bezoekers ervaren als een heerlijk dagje weg. Urenlang struinen langs de vele deelnemers, maar er is ook behoefte aan ontspanning. Daarom breiden we nu onze horecaterrassen verder uit. We gaan ze nog sfeervoller aankleden, helemaal in die herkenbare warme winterstijl”, zegt organisator Annie Kolthof.

Winter Fair in Hardenberg bestaat uit feestelijk aangeklede stands en pagodetenten. Met een divers aanbod van (klassiek) interieur tot kleding, van uiterlijke verzorging tot kunst en van bloem- en groeiproducten tot delicatessen. Vorig jaar namen 150 deelnemers deel aan Winter Fair. Nu staat de teller al op 180, waardoor het aantal deelnemers van 2017 is overtroffen en er dus een extra beurshal wordt ingezet.

Net als de vorige jaren biedt Winter Fair ook een entertainmentprogramma aan, bestaande uit muziekoptredens en kinderanimatie. Kolthof: “Verder staan we voor kwaliteit en daarom is er een professionele barista aanwezig voor de allerlekkerste koffie- en theespecialiteiten. Uiteraard zijn er ook typische winterproducten te koop als warme wafels en apfelstrudel. Bovendien is één van onze bezoekersrestaurants afgelopen zomer compleet vernieuwd en gemoderniseerd. Deze zal ook ingezet worden tijdens Winter Fair 2018.”

Winter Fair is op 9, 10 en 11 november 2018 te bezoeken van 11.00 tot 18.00 uur. De kaarten voor Winter Fair zijn zowel online als aan de kassa te koop. De online ticketverkoop is deze week begonnen. De entreeprijs voor volwassenen (vanaf 12 jaar) is 9 euro. Kinderen van 6 tot en met 11 jaar en 65-plussers betalen 5 euro voor een kaartje. De entree is gratis voor kinderen onder 6 jaar. Ook het parkeren is gratis. Meer informatie en kaartverkoop: www.winterfair-hardenberg.nl.

Lees ook

Mondhygiëne

Vier keer per jaar onderwerp ik mij vrijwillig aan een schoonmaakbeurt voor mijn (eigen) tanden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.