Home / Dalfsen Regio / werkzaamheden hessenweg in hardenberg uitgesteld tot voorjaar 2019

werkzaamheden hessenweg in hardenberg uitgesteld tot voorjaar 2019

De huidige situatie inclusief de afsluiting van de Hessenweg ter hoogte van nummer 72 blijft gehandhaafd. Sportpark De Boshoek blijft met de auto uitsluitend bereikbaar via bedrijventerrein Haardijk en de nieuwe Boshoektunnel.

Verkeerssituatie Hessenweg
Over de nieuwe verkeerssituatie en bereikbaarheid van sportpark de Boshoek is discussie ontstaan bij onder andere gebruikers van het sportpark, bewoners Heemse en plaatselijk belangen. De komende weken gaat de gemeente de belangenafweging vastleggen in een verkeersbesluit. Belangrijk in deze belangenafweging is het bevorderen van de verkeersveiligheid, leefbaarheid en bereikbaarheid van de wijk Heemse en sportpark De Boshoek.

Sportpark De Boshoek blijft met de auto uitsluitend bereikbaar via het bedrijventerrein Haardijk en de nieuw gerealiseerde Boshoektunnel. De huidige afsluiting zal wel iets worden aangepast, waardoor hulpdiensten bij calamiteiten ook via de Hessenweg kunnen aanrijden. Op korte termijn worden extra borden geplaatst om de nieuwe route nog beter kenbaar te maken. Daarnaast wordt in overleg met de sportverenigingen gekeken welke maatregelen nog meer getroffen kunnen worden om het verkeer via de nieuwe route te laten rijden, zodat op het laatste gedeelte van de Hessenweg minder overlast ontstaat.

Lees ook

Klimaatverandering vraagt grote aanpassingen

REGIO – Op 20 april gaf het algemeen bestuur van het Waterschap Drents Overijsselse Delta …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.