voorlichtingsavond in dalfsen voor ouders van toekomstige brugklassers

De VO-scholen die bij OOZ horen zijn: Thorbecke Scholengemeenschap mavo-havo-atheneum, Onderwijsroute 10-14, Thorbecke Scholengemeenschap vmbo-pro, Gymnasium Celeanum, Van der Capellen Scholengemeenschap en het Michael College.

Basisschoolleerlingen maken in groep 8 een keuze voor een school in het voortgezet onderwijs. Dit is een spannende keuze en bijzondere periode voor ouders en leerlingen. Ouders en leerlingen hebben wellicht veel vragen. Hoe zit het voortgezet onderwijs in elkaar? Welke scholen voor voortgezet onderwijs zijn er? Wat voor scholen zijn dit en hoe wordt er geleerd op deze scholen? Hoe kun je de school vinden die past bij je kind, bij zijn of haar talenten, interesses en mogelijkheden? En welke school sluit goed aan op het onderwijs dat je kind nu volgt? 

Voorlichtingsmomenten
Naast de VO-voorlichtingsavond zijn ouders en kinderen tevens van harte welkom op de VO-scholen tijdens de voorlichtingsmiddagen, voorlichtingsavonden, Open Lesmiddagen en Open Dagen. Alle data en tijden staan op www.ooz-vo.nl

De VO-voorlichtingsavond op dinsdag 16 oktober begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.