Home / Dalfsen Regio / vilsteren roept old forward een halt toe

vilsteren roept old forward een halt toe

Tekst: Willem Lampe
Foto: Stefan Hendriks

Het perspectief werd zeker niet verkleind nadat een speler van Old Forward voortijdig mocht gaan douchen, de sanctie na een natrappende beweging. “In de rust luidde mijn boodschap: geen gekke dingen doen, achterin dicht houden, de kansen komen vanzelf.” Maar nauwelijks hervat wordt de thuisclub geacht het gas er vol op te gooien. Aanvoerder Jacob Room herstelt de marge van twee en dan wordt het een helse klus. Vilsteren gaat opportunistisch spelen en de arbeid betaalt zich uit. Wouter Mars is de eerste die de hoop terug schiet, maar de tijd begint te dringen. De thuisclub speelt ‘Sturm und Drang’ en geeft veel ruimte weg. De bezoekers profiteren niet en met minder dan tien minuten op de klok valt de 3-3. Het doel ligt nog een eind uit de route. Toch besluit Jeffrey Feijen de hoef maar eens stevig tegen de Derbystar te drukken. Geen houden aan. Verdiend? “Och, als je terugkomt van 3-1 mag je niet mopperen”, vindt Zwinselman. “Leuke opsteker naar Hoonhorst, de gedoodverfde kampioen wat mij betreft. Ze komen uit 4H Oost, een sterke klasse. Die gaan ver komen, maar ik hoop dat wij ze het lastig kunnen maken.”

Stand 5A: Hoonhorst 4-10, Old Forward 4-8, IJhorst 4-7 (18-5), BEW 4-7 (14-7), Kuinre 4-7 (7-4), Vilsteren 4-7 (12-13), Uffelte 4-7 (6-10), DVSV 4-6, Blankenham 4-5, Giethoorn 4-4 (10-16), Wapserveen 4-4 (6-19), Scheerwolde 4-3, Diever/Wapse 4-2 en Willemsoord 4-0.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.