Home / Dalfsen Regio / vilsteren koploper af na uitglijer tegen bew

vilsteren koploper af na uitglijer tegen bew

Tekst: Willem Lampe

In de openingsfase gaat de bal op de stip. Een buitenkansje welke de thuisclub niet laat lopen. “We creëren daarna wel enkele mogelijkheden”, verzuchtte de trainer van Vilsteren. “Maar daar gaan we niet goed mee om.” Kort voor de onderbreking slaat de thuisclub via Ramon Wink twee keer genadeloos toe, nadat bij Vilsteren achterin halfslachtig (lees: rampzalig) wordt ingegrepen. “In de rust aangegeven dat het verdedigend beter en resoluter moest”, herinnerde Zwinselman zich. De boodschap komt niet over. Althans afgaande op de feiten. Nog maar nauwelijks op gang trapt Bart de Bruin het laatste sprankje hoop van de bezoekers de zandgrond in. De Bruin is inmiddels op stoom en tekent ook voor 5-0. “We waren cadeautjes aan het uitdelen”, mopperde Zwinselman. Nog zo’n 25 slepende en slopende minuten te gaan. Eindelijk kan Vilsteren iets terug doen. Wouter Mars viert een bescheiden persoonlijk succesje. Wink herstelt razendsnel de marge van vijf en heeft daarmee een ‘valse hattrick’ te pakken. In blessuretijd bepaalt kaasboer Jelle Niens de eindstand op 6-2. Blauw en Wit, de degradant van een seizoen eerder, was in deze editie duidelijk een maatje te groot voor Vilsteren.

Stand 5A: Old Forward 3-7 (18-7), Hoonhorst 3-7 (14-5), BEW 3-7 (12-4), Kuinre 3-7 (5-1), IJhorst 3-6 (17-4), Vilsteren 3-6 (9-10), Giethoorn 3-4 (8-13), Uffelte 3-4 (8-10), Scheerwolde 3-3 (8-7), DVSV 3-3 (7-10), Blankenham 3-2, Diever/Wapse 3-1 (4-9), Wapserveen 3-1 (3-7) en Willemsoord 3-0.

Lees ook

‘100 euro actie’ bij B+B Personeelsdiensten Ommen

(Advertorial) OMMEN – Op 1 maart zijn Marco en Dick van start gegaan met B+B …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.