Home / Dalfsen Regio / vilsteren dr op en dr over tegen scheerwolde

vilsteren dr op en dr over tegen scheerwolde

Nog maar een paar maanden geleden waren de bezoekers een fractie verwijderd van promotie naar de vierde klasse. In de jaargang 2018-2019 komt de machine van Siemen Pit maar niet op gang.

Vilsteren trof de ploeg uit natuurgebied de Weerribben op een gunstig moment, want totaal uit vorm. Toch moest de equipe van Hendri Zwinselman in de achtervolging, nadat Mathijs Pastoor de bezoekers nog binnen het eerste kwartier op een voordelige marge zette. Dat lukte al een paar minuten later, met Wouter Mars in de rol van goudhaantje.

De 1-1 was ook de ruststand, die vervolgens lang gehandhaafd bleef. Met nog een klein kwartiertje te gaan sloeg de thuisclub toe. Wouter Mars leidde de zege in, die een paar minuten later door Mathijs Kamphuis van het stempel ‘definitief’ werd voorzien. 

Stand 5A: Hoonhorst 6-16, IJhorst 6-13 (27-8), BEW 6-13 (25-8), DVSV 6-12, Old Forward 6-11, Giethoorn 6-10 (20-19), Uffelte 6-10 (13-13), Vilsteren 6-10 (15-17), Kuinre 6-7, Scheerwolde 6-6, Blankenham 6-5, Wapserveen 6-4, Diever/Wapse 6-2 en Willemsoord 6-0.

Lees ook

De 40 dagentijd op weg naar Pasen

OMMEN – De interkerkelijke werkgroep rondom Pasen heeft gedurende zes weken, zes thema’s bedacht met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.