Home / Dalfsen Regio / vilsteren aan kop na winst in willemsoord

vilsteren aan kop na winst in willemsoord

Tekst: Willem Lampe

Met name in de eerste helft waren we heer en meester. Na de thee was het moeizamer, maar op de winst valt niets af te dingen.” Niels Noordman opende op De Boschkamp in het voormalige koloniedorp de score van afstand. Als de thuisclub vanuit de eerste de beste tegenaanval op gelijke hoogte komt is het toch even schrikken. Wouter Mars doet de veldverhouding eer aan en pikt zijn goaltje mee. Vilsteren gaat lekker rusten als Jeffrey Feijen met zijn ‘chocoladebeen’ voor 1-3 zorgt. Het lijkt een kwestie van uitbouwen na de thee en met een mooie zege weer op Vilsteren aan, maar de machine begint te haperen. Het loopt niet meer. De thuisclub bewerkstelligt zelfs de aansluiting, als na een corner via de kluts het leer achter Stefan Hendriks verdwijnt, maar gekker laat Vilsteren het niet worden.

Stand 5A: Kuinre 2-6 (5-1), Vilsteren 2-6 (7-4), Old Forward 2-4 (10-6), BEW 2-4 (6-2), Hoonhorst 2-4 (6-4), Uffelte 2-4 (3-2), IJhorst 2-3 (10-4), Scheerwolde 2-3 (8-4), Blankenham 2-2 (4-4), Giethoorn 2-1 (5-12), Wapserveen 2-1 (2-9), DVSV 2-0 (4-8), Diever/Wapse 2-0 (4-9) en Willemsoord 2-0 (2-7).

 

Lees ook

Het Boek van de Week

‘Getekend: sporen van kindermishandeling’ van Gijs Wanders en Herman van Hoogdalem In elke schoolklas in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.