Home / Dalfsen Regio / vierkeerwijzer certificaat voor st cyriacusschool

vierkeerwijzer certificaat voor st cyriacusschool

Na vier jaar hard werken door het team en de kinderen kwam Marco Bastmeijer, grondlegger van Vierkeerwijzer, het officiële bordje uitreiken in het bijzijn van kinderen en ouders van de school. Vierkeerwijzer combineert onderzoekende vaardigheden en aangeboden kennis met verwerking via verschillende intelligenties.

Het team heeft op een ludieke manier de acht ‘manieren van knap zijn’ gepresenteerd en daar een lied over gemaakt. Een feestelijke moment waarbij wethouder van onderwijs, Jan Uitslag, ook aanwezig was. Alle kinderen werden getrakteerd op een pen en een taartje, met daarop het Vierkeerwijzer-embleem.

Lees ook

Integraal Huisvestigingsplan Primair Onderwijs

Toekomstbestendige onderwijsvoorzieningen voor basisonderwijs DALFSEN – Het college van burgemeester en wethouders en de schoolbesturen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.