Home / Dalfsen Regio / vierde editie vechtdal crosscompetitie

vierde editie vechtdal crosscompetitie

De Prins Sport Vechtdal Crosscompetitie is een absolute aanrader voor alle hardlopers die houden van een uitdagende competitie in schitterende bosrijke omgevingen.

Spurt ’88 uit Hardenberg, Bos Bedden Loopgroep AG ’85 uit Nieuwleusen/Staphorst, ACO van Elderen uit Ommen en Loopgroep de Zandstuve uit Vroomshoop hebben de krachten gebundeld. Dit heeft geresulteerd in een viertal wedstrijden in Hardenberg, Staphorst, Vroomshoop en Ommen.

Voor 20 euro inschrijfgeld voor de senioren en slechts 5 euro voor de jeugd kan worden deelgenomen aan alle vier wedstrijden. In diverse leeftijdscategorieën zal worden gestreden voor de winst in de competitie. Om voor de eindoverwinning in aanmerking te komen dient men bij minimaal drie van de vier wedstijden de finishlijn te zijn gepasseerd. Aan het eind van de competitie zijn er in elke leeftijdscategorie aantrekkelijke prijzen voor de drie hoogst geklasseerden te verdienen.

Wedstrijddata:
1. 20 oktober 2018: Oldemeijercross in Hardenberg
2. 17 november 2018: Zwarte Dennen Cross in Punthorst (Staphorst)
3. 12 januari 2019: Zandstuve Bosloop in Vroomshoop
4. 16 februari 2019: ACO van Elderen Crossloop in Ommen

De inschrijving voor de Prins Sport Vechtdal Crosscompetitie 2018-2019 is geopend van 1 september (00.00 uur) tot en met 16 november (23.59 uur) of bij het bereiken van het maximum van 400 deelnemers. Inschrijven voor de competitie na 17 november is niet meer mogelijk, alleen losse deelname.

Inschrijven voor de Prins Sport Vechtdal Crosscompetitie is alleen online mogelijk. Daarnaast hebben de organiserende verenigingen afzonderlijk een eigen (voor)inschrijving.  Meer informatie is terug te vinden op www.vechtdalcrosscompetitie.nl.

Lees ook

De 40 dagentijd op weg naar Pasen

OMMEN – De interkerkelijke werkgroep rondom Pasen heeft gedurende zes weken, zes thema’s bedacht met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.