Home / Dalfsen Regio / vechtezomp dalfsen boekt succes op beursvloer

vechtezomp dalfsen boekt succes op beursvloer

Met de vrijwilligers vacaturebank heeft de stichting Vechtezomp Dalfsen afgesproken dat zij 20 vrijwilligers werven die schipper willen worden voor de Vechtezomp. Dan zorgt de stichting voor mooie vaartochten voor mantelzorgvrijwilligers. En Philadelphia helpt tijdens de opening bij de catering, waarvoor ook zij een fijne boottocht krijgen. De derde match is met Rosengaerde gesloten, zij verzorgen in 2019 een heerlijke lunch voor 20 schippers voor een tocht op de Vecht. Daardoor komt de Vechtezomp Dalfsen steeds dichterbij. Er is echt nog veel nodig om de Vechtezomp naar Dalfsen te halen. 

Mensen die meer willen weten over de Vechtezomp Dalfsen kunnen contact opnemen door een mailtje te sturen naar vechtezompdalfsen@gmail.com

Lees ook

Online BoekStartCafé

OMMEN – De Bibliotheek Salland houdt op dinsdag 18 mei weer een online editie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.