Home / Dalfsen Regio / uitslagen hippisch nieuwleusen

uitslagen hippisch nieuwleusen

Zaterdag vond er een dressuurwedstrijd in Hasselt plaats. Isa Legebeke deed hier aan mee. Haar pony’s liepen fijn en behaalden mooie punten. Met Le Lippo wiste ze in de klasse B cat. DE nog een mooie 2de prijs te behalen met 190 punten. Ook Pien de Boer heeft daar dressuur gereden, met Richard’s Senna behaalde zij twee keer een eerste plaats en met Orchid’s Jayda een mooie derde plaats in de B dressuur.

13 en 14 oktober was het grote pony concours van PC Avereest in Balkbrug.
Zaterdag in het springen behaalde Pien de Boer met Orchid’s Sharla een hele mooie derde plek in het springen klasse Z-D. Op zondag behaalde ze ook met Orchid’s Sharla in de klasse L1_DE dressuur een mooie eerste en derde plaats. Met Orchi’s Jayda in de klasse B-D een derde en een vierde plaats.

Daphne Buiter is met haar pony Lucky in Balkbrug twee keer tweede geworden in de L1 dressuur met 187 en 189 punten.

Lees ook

Gemeente Dalfsen sluit zich aan bij het netwerk Vitaal Vechtdal

DALFSEN – Vitaal Vechtdal wordt verder versterkt. Per 1 december sluit ook de gemeente Dalfsen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.