Home / Dalfsen Regio / uitje voor jonge mantelzorgers op dag van de mantelzorg

uitje voor jonge mantelzorgers op dag van de mantelzorg

Op zaterdag 17 november kunnen  kinderen tot ongeveer 10 jaar mee naar de Flierefluiter in Raalte. De Flierefluiter is het grootste speel-en doepark van Overijssel. Het vertrek met busjes is om 12.30 uur vanaf de Trefkoele+ in Dalfsen. Rond 17.00 uur zijn de kinderen weer terug in Dalfsen. Zij kunnen de hele middag lekker spelen, voor eten, drinken en wat lekkers wordt gezorgd. 

Op zaterdag 24 november kunnen jongeren van ongeveer 10 jaar tot een jaar of 24 mee naar de Winter Efteling in Kaatsheuvel. Een bus komt de jongeren om 10.00 uur ophalen bij de Trefkoele+ in Dalfsen en zal ze daar rond 21.00 uur weer afzetten. Uiteraard wordt ook tijdens deze activiteit voor eten, drinken en wat lekkers gedurende de dag gezorgd.

Aanmelden is noodzakelijk. Dat kan via info@saamwelzijn.nl of via 0529-482121.

Lees ook

De 40 dagentijd op weg naar Pasen

OMMEN – De interkerkelijke werkgroep rondom Pasen heeft gedurende zes weken, zes thema’s bedacht met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.