Home / Dalfsen Regio / tweede verzamelplan van de gemeente dalfsen

tweede verzamelplan van de gemeente dalfsen

Het Verzamelplan is bedoeld voor plannen die niet passen in het huidige bestemmingsplan en waarbij er niet afgeweken kan worden van het bestemmingsplan met een omgevingsvergunning. Denk hierbij aan plannen voor bijvoorbeeld gebruik van een perceel grond, een (bedrijfs)gebouw, uitbreiding van een bedrijf/winkel of het (ver)bouwen, uitbreiden of verplaatsen van een woning. Door mee te doen aan het verzamelplan krijgen deelnemers intensieve begeleiding bij hun plan, weten ze vooraf de planning en besparen ze op de legeskosten.

Verzamelplan
De gemeente Dalfsen maakt elk jaar één verzamelplan voor de kernen. Voorwaarde hiervoor is dat er tenminste vijf aanvragen zijn. Vorig jaar is gestart met het 1e Verzamelplan en dat is nu in ontwerp klaar. Verschillende ontwikkelingen en ook een aantal wijzigingen vanuit de gemeente zijn in dit verzamelplan opgenomen. Dit eerste Verzamelplan ligt nu als ontwerp ter inzage. Tot en met 13 november kan hierop gereageerd worden.

Vragen
Voor vragen over deelname aan het tweede Verzamelplan kunnen inwoners terecht bij de Eenheid Ruimtelijke ontwikkeling. Bel met 0528 488 267 of mail naar gemeente@dalfsen.nl

 

Lees ook

De Carrousel heeft nieuw seizoensprogramma, in de hoop op betere tijden

OMMEN – Theater De Carrousel in Ommen waagt het erop: het theater heeft een nieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.