Home / Dalfsen Regio / tweede elftal van korfbalvereniging dommerdieck grijpt kampioenschap

tweede elftal van korfbalvereniging dommerdieck grijpt kampioenschap

Thrianta had zeven punten uit vier wedstrijden en kon kampioen worden door tweemaal te winnen. d’Ommerdieck had acht punten uit vijf wedstrijden en kon dus alleen bij winst kampioen worden. 

Een zeer gemotiveerd d’Ommerdieck wist de stand binnen drie minuten op 2-0 te brengen. Daarna bleef de ploeg uit Nieuwleusen geconcentreerd spelen en wist het de aanvallen met goede schoten af te ronden. De ruststand was uiteindelijk 6-1. Na rust werd er gewisseld. Nienke Rijkeboer kwam in het veld voor Jeanine Bril en Stefan van Veldhuizen ruilde met Harry van Leussen. 

Thrianta probeerde in de tweede helft meer vat op het spel te krijgen, maar het wist telkens niet te scoren. De ploeg uit Nieuwleusen wist de aanvallen wel te verzilveren en kwam op 10-1. D’Ommerdieck bleef het goede spel uit de eerste helft door te zetten en wist de wedstrijd uiteindelijk met 15-4 te winnen. Door deze overwinning werd het tweede elftal kampioen met tien punten uit zes wedstrijden. Daarmee is de veldcompetitie afgesloten. Op 7 november wordt er gestart met de zaaltraining in Sporthal De Spil. De zaalcompetitie start op 24 november.

Lees ook

Talentenhus organiseert Tikkie Takkie Voetbal

NIEUWLEUSEN – Op 21 en 28 mei biedt het Talentenhus in samenwerking met Dalfsen Beweegt, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.