Home / Dalfsen Regio / tussenstand flessenactie het koloriet ruim 700 euro

tussenstand flessenactie het koloriet ruim 700 euro

Donderdagochtend zette de dominee zijn auto met aanhanger van op het schoolplein, zodat de kinderen deze met de lege statiegeldflessen kunnen vullen. Dat gebeurde massaal. Daarna werd naar de supermarkt gereden om de flessen in de automaat te werpen. Bij het inleveren ontstond een file voor de flessenautomaat.

Het dodental door de aardbeving en tsunami die het Indonesische eiland Sulawesi vorige week hebben getroffen, is opgelopen naar 2.045. De Indonesische autoriteiten denken dat de telling nog bijna drie keer hoger kan uitvallen. Woensdag vindt de landelijke actiedag van Giro555 plaats.

Lees ook

Schoenenhuis Jan Pas is jarig en trakteert!

(Advertorial) DEN HAM – Schoenenhuis Jan Pas, een begrip in de regio, bestaat dit jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.