tussenstand flessenactie het koloriet ruim 700 euro

Donderdagochtend zette de dominee zijn auto met aanhanger van op het schoolplein, zodat de kinderen deze met de lege statiegeldflessen kunnen vullen. Dat gebeurde massaal. Daarna werd naar de supermarkt gereden om de flessen in de automaat te werpen. Bij het inleveren ontstond een file voor de flessenautomaat.

Het dodental door de aardbeving en tsunami die het Indonesische eiland Sulawesi vorige week hebben getroffen, is opgelopen naar 2.045. De Indonesische autoriteiten denken dat de telling nog bijna drie keer hoger kan uitvallen. Woensdag vindt de landelijke actiedag van Giro555 plaats.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.