Home / Dalfsen Regio / tmf boegbeeld jeroen post komt naar pump up the 90s

tmf boegbeeld jeroen post komt naar pump up the 90s

“Met Jeroen Post halen we een dj in huis die bij veel volwassenen nog op het netvlies staat vanuit zijn TMF-tijd. Hij wordt nog altijd gezien als het boegbeeld van deze muziekzender. Met zijn achtergrond en muziekstijl past hij perfect in het concept van het nieuwe podium: de Foute 90’s & zer00’s Stage. Hij neemt de bezoekers mee terug in de tijd langs de hoogtepunten uit het TMF-tijdperk. Jeroen Post maakt de line-up van Pump up the 90’s compleet”, aldus organisator Linda Braakman.

Net als tijdens de vorige edities zet de organisatie voor haar bezoekers weer gratis busvervoer in. Het aantal opstapplaatsen is voor deze editie uitgebreid met Hollandscheveld, Staphorst, Heino, Raalte en Rijssen. Op dit moment is 60 procent van het busvervoer volgeboekt. Busvervoer is te reserveren via de website van Pump up the 90’s.

Tijdens Pump up the 90’s bestaan de muziekoptredens uit happy hardcore, eurodance en andere typische 90’s hits. Kaarten zijn online te bestellen tot 1 november voor 18,50 euro. Na deze zogeheten ‘earlybird-periode’ kost een ticket 21 euro. Pump up the 90’s vindt plaats op zaterdag 8 december in Evenementenhal Hardenberg van 20.30 tot 02.30 uur. Kijk voor meer informatie op www.pumpupthe90s.nl.

Lees ook

Kindplein Oost concrete stap dichterbij

OMMEN – Woensdag 1 december hebben Stichting Floreant (CBS De Kardoen), Stichting OOZ (OBS Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.