Home / Dalfsen Regio / techniekweek op de zaaier in nieuwleusen

techniekweek op de zaaier in nieuwleusen

Op basisschool De Zaaier zijn de kinderen in groep 6 begonnen met het demonteren van vele apparaten om te bekijken hoe het apparaat er van binnen eigenlijk uit ziet. Vervolgens proberen de leerlingen er een nieuw technisch werkstuk van te maken. Daarnaast gaan de kinderen donderdag de hele dag op het sportpark van USV aan de gang met allerlei proefjes en techniekopdrachten. In groep 7 en 8 ontwerpen ze een eigen speeltoestel voor op het schoolplein, gaan ze op bezoek bij een bedrijf en ze gaan naar de Technobiel (een techniek-truck). De prijsuitreiking van de werkstukken van groep 6, 7 en 8 vindt donderdagavond vanaf 19.00 uur plaats in de Deel in Nieuwleusen.

Lees ook

Nieuw samenspel door Goed Goan en inwonerbetrokkenheid

Speerpunt van de raad in visie en beleid verwoord DALFSEN – De samenleving verandert en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.