Home / Dalfsen Regio / techniekweek in nieuwleusen

techniekweek in nieuwleusen

Op basisschool De Zaaier bijvoorbeeld hebben de kinderen van groep 6 apparaten gedemonteerd om te bekijken hoe het apparaat er van binnen eigenlijk uit ziet. Vervolgens probeerden de leerlingen er een nieuw technisch werkstuk van te maken. Donderdag gingen de kinderen de hele dag op het sportpark van USV aan de gang met allerlei proefjes en techniekopdrachten. In groep 7 en 8 ontwierpen ze een eigen speeltoestel voor op het schoolplein, gingen ze op bezoek bij een bedrijf en naar de Technobiel (een techniek-truck).

Lees ook

Beter een goede buur….. dan een verre vriend

OMMEN – Aan de samenwerking tussen buurgemeente Hardenberg en de gemeente Ommen komt een einde. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.