Home / Dalfsen Regio / sv nieuwleusen lijdt eerste nederlaag van het seizoen

sv nieuwleusen lijdt eerste nederlaag van het seizoen

Bij Nieuwleusen begonnen Wouter Tabbers en Robin Hoogenkamp in de basis, wat ten koste ging van Bas Evenboer en Stan Scholten. De thuisploeg begon voortvarend en al in de eerste minuut had Tabbers de wedstrijd kunnen openbreken. Maar op aangeven van Tom Vasse kon hij SC Elim keeper Alex Padding niet verschalken.

Het spel golfde op en neer en het was Elim-aanvaller Jarno Prijs die tegen de paal kopte. Ook Thomas Huzen kreeg de bal na een mooie aanval niet in het doel. Helaas voor Nieuwleusen deed Ruben Brinkman dat wel. Na een voorzet, van wederom Jarno Prijs, werd de bal ongelukkig in eigen doel gewerkt. De 0-1 achterstand werd bijna uitgebreid door een schot van Mike Doldersum die de paal raakte. Na een dik halfuur werd een inzet van Vasse van de doellijn gehaald door Marcel Koops.

Na de hervatting voerde Nieuwleusen de druk op om de gelijkmaker te forceren. De ingevallen Evenboer was tweemaal dicht bij de 1-1, maar na een prima voorzet van wederom Vasse raakte hij de paal en kort erna werd ook nog een kopbal van Evenboer van de doellijn gehaald. Aan de andere kant voorkwam keeper Hoogenkamp met een schitterende reflex de 0-2 na een inzet van Herman Klomp.

Trainer David Leeuw stuurde al zijn manschappen naar voren, maar de verdiende gelijkmaker zat er niet meer in. Dit kwam ook door een stug en goed verdedigend SC Elim. Een enigszins zure nederlaag voor de Nieuwleusenaren. Zaterdag gaat de reis naar de polder waar de ploeg om 14.30 uur speelt tegen de huidige nummer twee, SV Marknesse.

Lees ook

Ieder boodschappenkarretje een eigen parkeerplaats

OMMEN – “Het lijkt een verlate 1 april grap”, schrijft Ella Roelfs, inwoonster van Ommen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.