Home / Dalfsen Regio / sv dalfsen blijft koploper na zege op vv zuidwolde

sv dalfsen blijft koploper na zege op vv zuidwolde

Dalfsen startte zeer sterk en het had eigenlijk al binnen een half uur 3-0 kunnen staan. Echter de paal en de lat zorgden ervoor dat Zuidwolde in de wedstrijd bleef. Na een half uur toch een doelpunt voor Dalfsen, net toen Zuidwolde meer grip op de wedstrijd dacht te krijgen, scoorde Jeroen Kamphuis de 1-0 binnen na een goede breedte legging van Remco Hultink. Er werd thee gedronken met een 1-0 voorsprong voor Dalfsen.

Na rust eenzelfde spelbeeld. Dalfsen combineerde er lustig op los, maar werd bij vlagen ook laconiek en gemakzuchtig. Toch was het in de 51e minuut weer raak voor Jeroen Kamphuis, wederom op aangeven van Remco Hultink. Zuidwolde zette een tandje bij en hanteerde wat vaker de lange bal waar Dalfsen het lastig mee had. Twintig minuten voor tijd maakte Zuidwolde de aansluitingstreffer, waarna een aantal spannende momenten volgde. Dalfsen trof op naam van Sjoerd Klarenbeek nog de lat en aan de andere kant wist Mark Knol een geweldige kans van Zuidwolde te keren.

Uiteindelijk was het Dalfsen dat volle winst naar zich toe trok en hiermee koploper blijft in de 2eklasse L. Volgende week speelt Dalfsen uit tegen Germanicus uit Coevorden, aanvang 14.00 uur.

[youtube url=”//www.youtube.com/embed/OQLvOwOdjPU”]

Lees ook

EHBO verrast met royale gift

HOONHORST – De EHBO-vereniging Hoonhorst-Dalfsen is recentelijk verrast met een royale gift van 1000 euro. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.