sv dalfsen blijft koploper na moeizame zege

Dalfsen begon slap aan de wedstrijd, waardoor Valthermond diverse 100 procent kansen kreeg, De derde kans was raak en na tien minuten keek Dalfsen tegen een achterstand aan. Hierna kreeg Dalfsen nog meer tegenslagen te verwerken, Martijn Huizing en Remco Hultink moesten kort na elkaar met hoofdwonden het veld verlaten. De vervangers waren Florian Braam en Frank Schurer en na een korte gewenningsperiode begon Dalfsen beter te combineren. Dit leidde in de 40e minuut tot de gelijkmaker van invaller Florian Braam, dezelfde Braam scoorde vier minuten later de 2-1, waardoor Dalfsen als morele winnaar ging rusten.

Na rust nog steeds een beter Dalfsen en het was Joren Rietman die uit een vrije trap op schitterende wijze de 3-1 voor Dalfsen binnenschoot. Maar door rommelig uitverdedigen kreeg Valtermond toch weer hoop toen in de 82e minuut de 3-2 werd binnengekopt. Er volgden nog vijftien zenuwslopende minuten, waarbij Valthermond alles op alles zette om de gelijkmaker te forceren. Echter het was Dalfsen dat aan het langste eind trok en de overwinning naar zich toe haalde. Volgende week speelt Dalfsen uit tegen Heerde, aanvang 14.00 uur.

Foto’s van Fred Snijder zijn te bekijken in het fotoalbum.

[youtube url=”//www.youtube.com/embed/hLayJRpbAu0″]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.