Home / Dalfsen Regio / subsidie leader voor verbetering leefbaarheid platteland

subsidie leader voor verbetering leefbaarheid platteland

Leader wil ideeën van onderop helpen realiseren. Dus initiatieven van bewoners, ondernemers of organisaties. Er worden vooral ideeën gezocht die vernieuwend zijn voor het gebied en waarbij mensen of organisaties met elkaar samenwerken en elkaar versterken. Projecten moeten wel bijdragen aan de doelen die Leader belangrijk vindt voor het gebied.

Er zijn in de afgelopen jaren al mooie projecten tot stand gekomen. Voor het komende jaar is er ook nog subsidie beschikbaar.
Leader Noord Overijssel werkt binnen de gemeenten Dalfsen, Ommen, Hardenberg, Steenwijkerland, Zwartewaterland, Staphorst en in het buitengebied van Zwolle en Kampen. De uitvoering van het Leader programma ligt in handen van de Lokale Actie Groep (LAG). De LAG bestaat uit mensen uit het gebied zelf met kennis en kunde over de thema’s.

Heeft u ideeën voor een vitaal platteland die passen bij de thema’s: neem dan contact op met de Leader-coördinator Noord Overijssel: Jan Boxum, telefoon: 06 13517347 of mail: jan.boxum@steenwijkerland.nl

Lees ook

Ontwikkeling Poort van Noord Dalfsen komt op gang

Sociale Verbinding centraal op terrein Natuurboerderij Lindehoeve DALFSEN – Begin juni kwamen de naaste buren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.