Home / Dalfsen Regio / stichting hand in hand ontvangt cheque van aluvo

stichting hand in hand ontvangt cheque van aluvo

Namens de hoofdsponsor van het toernooi, ALUVO overhandigde Herman Bloemers de cheque van € 1000,-, aan Gerrit Schoonhoven van de Stichting Hand in Hand. Hierbij waren ook vertegenwoordigers van de subsponsoren van het toernooi aanwezig. Dit zijn Kouwen Uw Slager, Gebotours, Vechtdal Bouw en Restaurant De Viersprong.

De stichting Hand in Hand heeft als doelstelling om gehandicapte inwoners, langdurig zieken alsmede ernstig zieken in Nieuwleusen en omgeving met de kerst een steuntje in de rug te geven. S.V. Nieuwleusen vindt het belangrijk om hun maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen en helpt daarom graag mee om het ALUVO Hand in Hand toernooi te organiseren. Gerrit Schoonhoven bedankte de sponsoren en S.V. Nieuwleusen hartelijk en vertelde dat de Stichting Hand in Hand binnenkort weer start met de voorbereidingen voor de aankomende kerstdagen.

Dit jaar deden er 20 teams mee aan het succesvolle ALUVO Hand in Hand toernooi. Na het toernooi was er een BBQ, een DJ en een gezellige Hollandse volkszanger. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor het toernooi van volgend jaar alweer begonnen. Het toernooi wordt volgend jaar op zaterdag 6 juli 2019 gehouden. Aanmelden kan nu al via handinhand@svnieuwleusen.nl

Lees ook

Gemeente Dalfsen peilt interesse voor glasvezelaansluiting

DALFSEN – Voor 650 huishoudens in Nieuwleusen komt er alsnog een kans op een glasvezelaansluiting …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.