Home / Dalfsen Regio / skoa organiseert kamermuziekconcert in de reestkerk

skoa organiseert kamermuziekconcert in de reestkerk

Het trio wordt gedreven door de buitengewone schoonheid van de samenstelling van hun instrumenten en door de passie voor de klassieke kamermuziek. Tijdens hun concerten gaan ze met verve een breed repertoire te lijf.

Waar de drie musici samen al vaker in duo’s met wisselende samenstelling optraden, wordt nu het uitgebreide triorepertoire verkend. Daarmee voeren ze hun publiek op meeslepende wijze van Beethoven via Mendelssohn naar Tajčević om te besluiten met het schitterende klarinettrio van Brahms.Het belooft een fantastisch mooie muzikale middag te worden!

Het concert begint om 15.00 uur. De kerk is open vanaf 14.30 uur. De toegangsprijs bedraagt slechts € 13,50, inclusief koffie of thee in de pauze.
Een bezoek aan het concert is prima te combineren met een wandeling in het fraaie Reestdal voorafgaand aan het concert vanuit bezoekerscentrum De Wheem tegenover de kerk. Bij mooi weer is dat dubbel genieten!

Voor meer informatie over dit en komende concerten zie www.skoaconcerten.nl

Lees ook

Gebrek aan fatsoen of lamlendigheid?

Ingezonden brief OMMEN – Fee Klinkenberg stuurde de redactie van het Ommer Nieuws een e-mail …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.