Home / Dalfsen Regio / sfeervolle night of the plons in dalfsen

sfeervolle night of the plons in dalfsen

Het was een heerlijke combinatie van bekende pop- en rocknummers, die werden uitgevoerd door de organiserende muziekvereniging Excelsior Dalfsen en diverse Dalfser rockartiesten, onder wie Werner van Eerbeek, Jack Kroes, Rianne Niens, Annet en Albert Rumengan, Richard Hesselink en Daphe Wittenberg. Ook was er een optreden van enkele koren waaronder het popkoor Young Spirit. Met een podium achter de passantenhaven en het publiek er tegenover, gaf het een over het water een fantastisch effect.

Naast de Night of the Plons werd er ’s middags met een speciaal Kids-Music event al iets voor de kinderen gedaan. Een combinatie van leuke workshops en demonstraties van onder andere zumba, minirettes, zang, blaasinstrumenten en slagwerk. Op die manier konden kinderen zelf muziek maken en beleven.

Lees ook

De Carrousel heeft nieuw seizoensprogramma, in de hoop op betere tijden

OMMEN – Theater De Carrousel in Ommen waagt het erop: het theater heeft een nieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.