Home / Dalfsen Regio / ruim 200 deelnemers bij winter fair in hardenberg

ruim 200 deelnemers bij winter fair in hardenberg

Het entertainmentprogramma tijdens Winter Fair bestaat onder meer uit muziekoptredens van Blend Music, bestaande uit zanger-gitarist Michaël Schotanus en zangeres Lisanne de Jong. Ze treden elke dag op in de directe omgeving van de Koffieschenkerij, waar barsita’s espresso, latte art cappuccino en andere koffiespecialiteiten bereiden. Een ander terras op Winter Fair is het Winterterras. Hier kunnen bezoekers genieten van een (warm) drankje en een smakelijke crêpe.

De organisatie biedt ook dit jaar weer kinderactiviteiten aan, waaronder een knutselhoek onder de professionele begeleiding van Maya4Kids. Er zijn verschillende activiteiten in de knutselhoek, waaronder kerstkaarten maken en ballonnen vouwen. Ook is er voor het eerst op Winter Fair een indoor ijsbaan. Alle bezoekers kunnen hier gebruik van maken. De organisatie stelt schaatsen beschikbaar die gratis te huren zijn. De ijsbaan zal aangekleed worden in winterse sferen.

Karikatuur en sneltekenaar
Een andere activiteit die deel uit maakt van het programma is karikatuurtekenen. Karikatuur en sneltekenaar Maarten de Bruin is drie dagen lang aanwezig om bezoekers na te tekenen. Hij doet dit op een ambachtelijke manier met houtskool.

Winter Fair viert dit jaar haar veertiende editie in Evenementenhal Hardenberg. Vorig jaar trok Winter Fair een recordaantal bezoekers van ruim 14.000. Dit jaar is Winter Fair op 9, 10 en 11 november te bezoeken van 11.00 tot 18.00 uur. De kaarten zijn zowel online als aan de kassa te koop. De entreeprijs voor volwassenen (vanaf 12 jaar) is 9 euro. Kinderen van 6 tot en met 11 jaar en 65-plussers betalen 5 euro voor een kaartje. De entree is gratis voor kinderen onder 6 jaar. Ook het parkeren is gratis. Meer informatie en kaartverkoop: www.winterfair-hardenberg.nl.

Lees ook

Gemeente Dalfsen start rond half april de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups

DALFSEN – Om de overlast van de eikenprocessierups ook dit jaar te beperken, start de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.