Home / Dalfsen Regio / roefeldag een kijkje in de keuken bij dalfser bedrijven

roefeldag een kijkje in de keuken bij dalfser bedrijven

Afgelopen woensdagmiddag verzamelden zich 214 kinderen in De Trefkoele+ om daarna in groepjes naar verschillende bedrijven te gaan. Men kon ‘snuffelen’ aan de grote mensenwereld, zoals een van de begeleiders het noemde.

De Roefeldag wordt al jaren in Dalfsen georganiseerd en heel veel bedrijven willen altijd graag weer meedoen. Ze vinden het leuk om te laten zien wat ze nu eigenlijk doen. In totaal hadden zich 57 bedrijven/instellingen hiervoor aangemeld.

Kinderen gingen in groepjes van zes á zeven kinderen met begeleiding op de fiets naar verschillende bedrijven. Er werden die middag drie roefelbedrijven bezocht. Er waren drie rondes, elk van drie kwartier en vervolgens had men de tijd om naar het volgende bedrijf te fietsen.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.